Duurzaamheid, bewustwording & vakmanschap

Het Faire Oosten biedt makers en duurzame ondernemers een fysiek platform in Amsterdam. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, bewustwording & vakmanschap. Ons doel is om elkaar te inspireren, op te leiden en te versterken en bijgevolg te groeien als een gemeenschap van impactmakers van het volgende tijdperk. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost kun je ook shoppen op onze webshop! Houd onze Instagram- en Facebookpagina’s in de gaten voor de nieuwste producten en trends.

Repair Friday | Het Faire Oosten

REPAIR FRIDAY

Vrijdag 24 november 13:00 tot 17:00 uur

Vrijdag 24 november is het bij ons geen Black Friday, maar Repair Friday!  In samenwerking met ons fair fashion merk Faguo. Kom tussen 13:00 en 17:00 uur bij ons langs voor een gratis kledingreparatie (max 30 minuten).

Type kledingstuk en merk maakt niet uit. Neem je kapotte item mee naar de winkel en het wordt ter plekke gerepareerd.⁠ ⁠

Zet het in je agenda!

NIEUW MERK

SKFK

SKFK heeft een duidelijke boodschap: kleed je zoals je bent, voelt en leeft. Versterk je identiteit, breng je essentie tot uitdrukking en zorg voor je omgeving. Ze ondersteunen je om actief deel te nemen aan de verandering die ze willen zien, en ze moedigen je aan om bewust en verantwoord te consumeren. Een merk dat creëert voor vrouwen die een uniek design willen omarmen, geïnspireerd door kunst en cultuur, met een tijdloze, comfortabele en functionele stijl.

SKFK ontwerpt al hun kleding helemaal opnieuw in hun kantoor in Bilbao. Hun mode is traag; gemaakt met genegenheid. Ze ontwerpen twee collecties per jaar met exclusieve kledingstukken en prints.

Greenspark | Plastic & Carbon Offset