Duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit

Het Faire Oosten biedt makers en duurzame ondernemers een fysiek platform in Amsterdam. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit. Ons doel is om elkaar te inspireren, op te leiden en te versterken en bijgevolg te groeien als een gemeenschap van impactmakers van het volgende tijdperk. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost kun je ook shoppen op onze webshop! Houd onze Instagram- en Facebookpagina’s in de gaten voor de nieuwste producten en trends.

8-Jarig Jubileum | Het Faire Oosten

8-JARIG JUBILEUM

1 & 2 Oktober!

Proost op weer een jaar impact maken! Deze maand is ons 8-jarig jubileum en dat betekent dat het tijd is voor een feestje! Dus noteer het alvast in je agenda en hou het weekend vrij, want jij bent uitgenodigd!

Verwacht een weekend vol drankjes, hapjes, leuke activiteiten en nog veel meer! We zien je op 1 & 2 oktober!

NIEUW MERK

Kusala

Kusala’s missie is om zeep te maken met goede karma! Voor hun circulaire verzorgingsproducten gebruiken ze ingrediënten die anders verloren zouden gaan, zoals regenwater en reststromen van olijfolie, bier, koffie en avocado’s.

Alle zepen van Kusala zijn handgemaakt in Rotterdam, 100% plasticvrij en de zepen zijn gemiddeld voor 46% circulair. Elke zeep heeft de exacte hoeveelheid circulaire ingrediënten  op de verpakking staan, dus je weet altijd hoeveel impact je maakt!

Kusala | Het Faire Oosten
Kusala | Het Faire Oosten