Duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit

Het Faire Oosten biedt makers en duurzame ondernemers een fysiek platform in Amsterdam. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit. Ons doel is om elkaar te inspireren, op te leiden en te versterken en bijgevolg te groeien als een gemeenschap van impactmakers van het volgende tijdperk. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost kun je ook shoppen op onze webshop! Houd onze Instagram- en Facebookpagina’s in de gaten voor de nieuwste producten en trends.

COSH! duurzame shoppingkaart | Het Faire Oosten

COSH! LANCERING

DUURZAME SHOPPINGKAART

Op 22 april was de officiële lancering van COSH! in Nederland. Het evenement begon in Het Faire Oosten waar hun duurzame shoppingkaart voor Amsterdam werd gepresenteerd aan velen COSH! supporters, wethouder Marieke van Doorninck en de pers.

We zijn trots om samen te werken met COSH! om nog meer impact te maken en duurzame mode nog toegankelijker te maken.

NIEUW MERK

Kusala

Kusala’s missie is om zeep te maken met goede karma! Voor hun circulaire verzorgingsproducten gebruiken ze ingrediënten die anders verloren zouden gaan, zoals regenwater en reststromen van olijfolie, bier, koffie en avocado’s.

Alle zepen van Kusala zijn handgemaakt in Rotterdam, 100% plasticvrij en de zepen zijn gemiddeld voor 46% circulair. Elke zeep heeft de exacte hoeveelheid circulaire ingrediënten  op de verpakking staan, dus je weet altijd hoeveel impact je maakt!

Kusala | Het Faire Oosten
Kusala | Het Faire Oosten