Duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit

Het Faire Oosten staat voor duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit. In ons warenhuis vind je producten met een goed verhaal en geven wij duurzame ondernemers een platform in Amsterdam. Ons doel is om te inspireren, onderwijzen, waardering op te wekken voor duurzaamheid en om samen met onze merken te groeien als impactmakers van de toekomst. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost, kun je ook terecht op onze webshop. En op onze Instagram- en Facebookpagina’s houden we je op de hoogte van onze nieuwste producten en trends.

Het Faire Oosten - Duurzaam Warenhuis

EERLIJKE FEITEN & ANDER NIEUWS

ONTVANG EEN CADEAUBON VAN €50

Wij zijn op zoek naar nieuwe teamleden en jij kunt ons daarbij helpen! Is jouw beste vriend een echte duurzame held? Heeft uw zoon te veel vrije tijd sinds hij geslaagd is voor zijn middelbare schoolexamens? Is jouw neef een echte stijladviseur? Heb je een sterke buur die niet bang is om wat te dragen? Is jouw moeder een superfan van onze winkel? Stuur ze dan naar ons!

NEW STYLES

KOMODO

De grote inspiratiebron achter het duurzame kledingmerk Komodo is Azië. Deze Aziatische invloed mixen de ontwerpers met Westerse stijlen en zo creëren ze een eclectische mix tussen beide. Niet gek dat Azië een grote invloed heeft op de collectie, Komodo is namelijk ontstaan op Bali.

Ontwerper Joe Komodo wilt op een eerlijke manier kleding maken; met aandacht voor de mensen die de kleding ter plaatse monteren en voor de milieu-impact van de gebruikte materialen. Komodo mag zich trots één van de pioniers noemen wat het gebruik van natuurlijke vezels zoals tencel, bamboe en organisch katoen betreft. En goed om te weten: voor elk bamboe kledingstuk of paar schoenen dat je koopt, plant Komodo een nieuwe bamboeboom op Bali.