Duurzaamheid, bewustwording & vakmanschap

Het Faire Oosten biedt makers en duurzame ondernemers een fysiek platform in Amsterdam. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, bewustwording & vakmanschap. Ons doel is om elkaar te inspireren, op te leiden en te versterken en bijgevolg te groeien als een gemeenschap van impactmakers van het volgende tijdperk. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost kun je ook shoppen op onze webshop! Houd onze Instagram- en Facebookpagina’s in de gaten voor de nieuwste producten en trends.

Japandi | Interior Style | Het Faire Oosten

Japandi

Interieurtrend van 2023

Ontdek dé interieurtrend van 2023: Japandi. Deze stijl is een mix van Japanse & Scandinavische stijlen. De twee stijlen vinden elkaar in minimalisme, functionaliteit en natuurlijke materialen. In meubels en accessoires vind je gladde en strakke Scandinavische lijnen met Japanse elegantie en esthetiek. Het is een moderne stijl die sereen en toch gezellig en warm kan aanvoelen.

In deze blog leggen we het verhaal achter de Japandi-stijl uit en laten we je zien welke Japandi-items je in onze collectie kunt vinden!

NIEUW MERK

A Perfect Jane

A Perfect Jane is ontworpen voor echte modeliefhebbers die willen bijdragen aan een betere wereld en er tegelijkertijd fantastisch uit willen zien, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

Oprichtster Suzanne kon geen trendy vegan laarzen vinden, dus besloot ze ze zelf te maken. Met deze laarzen loop je letterlijk op planten, want ze zijn gemaakt van 100% vegan appelleer. Ontworpen in Nederland & geproduceerd in Portugal!

A Perfect Jane | Vegan Leather Boots | Het Faire Oosten
A Perfect Jane | Vegan Leather Boots | Het Faire Oosten