Duurzaamheid, vakmanschap
& creativiteit

Het Faire Oosten staat voor duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit. In ons warenhuis vind je producten met een goed verhaal en geven wij duurzame ondernemers een platform in Amsterdam. Ons doel is om te inspireren, onderwijzen, waardering op te wekken voor duurzaamheid en om samen met onze merken te groeien als impactmakers van de toekomst. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam Oost, kun je ook terecht op onze webshop. En op onze Instagram- en Facebookpagina’s houden we je op de hoogte van onze nieuwste producten en trends.

Het Faire Oosten - Vacature

EERLIJKE FEITEN & ANDER NIEUWS

HELP ONS EEN NIEUW TEAMLID TE VINDEN & ONTVANG EEN CADEAUBON VAN €50

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s en jij kan ons daarbij helpen! Is jouw beste vriend een held in duurzaamheid? Heeft je zoon teveel vrije tijd sinds hij geslaagd is voor zijn eindexamens? Is je nicht een echte stijl adviseur? Heb je een sterke buurjongen die niet bang is voor een beetje sjouwen? Is je moeder een mega fan van onze winkel? Stuur ze naar ons!

NIEUW MERK

JOIK

Het huidverzorgingsmerk JOIK laat zich voortdurend inspireren door de prachtige Estse natuur. Ze combineren de beste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap, design en Scandinavische huidverzorgingstradities. Ze zijn natuurlijk en zorgzaam voor de natuur, verantwoord, duurzaam en leggen veel nadruk op mooi design!

De naam JOIK komt van het woord “joik” – de oude zangstijl van natuurminnende Sami-mensen.

JOIK skin care | Het Faire Oosten
JOIK skin care | Het Faire Oosten