Store Manager (M/V).

Voel jij je thuis binnen de dynamische omgeving van Het Faire Oosten? Kun je met jouw managementkwaliteiten ons team inspireren, motiveren en gezamenlijk de beoogde resultaten behalen? Smul jij van het werken met KPI’s en zet je jouw creativiteit graag in op het gebied van styling en denk je graag mee over het assortiment? Dan moeten we elkaar snel ontmoeten.

Het Faire Oosten
Het Faire Oosten is een duurzaam warenhuis en biedt sinds 2014 een unieke mix aan van duurzame en innovatieve producten. Trots zijn we op onze fair fashion collectie, waarmee we zijn uitgegroeid tot de grootste offline aanbieder van Nederland met een uitstekende styling service voor de iedere klant.
De doelstelling is onze bezoekers volop informatie te bieden en onze unieke producten te laten ontdekken. Ieder product heeft een verhaal dat het verdient gedeeld te worden.
Wij zijn gevestigd te midden van een populair winkelgebied in Amsterdam-Oost, genaamd Oostpoort.

De functie en werkzaamheden:
Als veelal eerste aanspreekpunt voor de klant ben jij het gezicht en visitekaartje van Het Faire Oosten en de vertegenwoordiger van de klantbeleving in de winkel. Onze klanten verdienen de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Je voelt aan wat een klant nodig heeft en kunt de goede sfeer bewaren tijdens drukte en rust. Met jouw optimisme en doorzettingsvermogen ben jij een voorbeeld voor het team, waarmee je samen de gestelde doelen weet te bereiken.

De Store Manager werkt nauw samen met de oprichtster en Operations Manger; samen streven wij naar een efficiënte samenwerking en een constante verbetering van de resultaten. Je zorgt ervoor dat het winkelpersoneel op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en je traint het team waar en wanneer nodig is. Jouw creativiteit en oog voor detail komen tot bloei bij het verzorgen van de Visual Merchandising, zodat het beeld in de winkel aantrekkelijk én telkens verrassend is. Je bent verantwoordelijk voor de look & feel en de omzet van de winkel en bent in staat de productiviteit te optimaliseren en urgente bezettingsproblemen direct op te lossen.

De koppeling tussen winkel en kantoor weet je feilloos te maken; je bent een kei in timemanagement en rapporteert op heldere wijze aan de oprichtster en operationeel manager tijdens overleggen.

Jij bent de Store Manager die:
stevige ervaring heeft als leidinggevende in de retail, voorkeur in de mode-industrie (minimaal 2 jaar)
– beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en zeer servicegericht is
– flexibel is, geen 9 tot 5 mentaliteit, geen probleem met werken in het weekend en ad hoc taken heeft
– zowel op mens- als taakgebied inspireert en evalueert, en hierdoor het niveau van het team omhoog weet te tillen.
– de filosofie van Het Faire Oosten begrijpt en deze feilloos communiceert naar het team en onze zeer diverse clientèle.

Je bent verantwoordelijk voor:
– het commerciële resultaat; je bent in staat om de omzet te monitoren en te vertalen.
– motiverende, coachende en inspirerende begeleiding.
– het opmaken van het rooster, vakantieplanningen en voor de vlotte doorstroom van informatie naar je team toe.
– de vertaalslag van de winkelvloer naar de backoffice; naast een wekelijks managersoverleg heb je op de werkdagen nauw contact met Operations Manager.
– de input voor en uitvoering van Visual Merchandising.
– correcte afhandeling van: klachtafhandeling, retouren, klantbestellingen en nabestellingen

Periode, dagen en uren
De vacante functie is per direct en voor onbepaalde duur. Je werkdagen zijn in overleg voor een aanstelling van 40 uur per week.
De uren worden verdeeld over onze openingstijden, deze zijn:
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 18.30,
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag: 11.00 – 18.00 uur.
Hier hoort sowieso de zaterdag bij.

Herken jij jezelf in dit profiel?